Skip to content Skip to footer
Cees Quist a.k.a. Dwarf

Cees Quist

Head of Training

Als het vleugels heeft, kan ik ermee vliegen.

Vliegen hoort niet spannend te zijn; iedere kist heeft een snelheidsmeter met de kleuren wit, groen, geel, en rood. Als je nu maar zorgt dat je in het groene gedeelte blijft, gaat alles goed.

Zo maar twee uitspraken van Cees. Met meer dan 30.000 uur op de teller heeft hij er nog veel meer, maar ze aan hem onttrekken valt niet mee. Behalve als hij naast je zit en je les van hem krijgt. Dan is hij in zijn element en maakt hij je deelgenoot van zijn kennis en vaardigheden.

Cees leert je vliegen. Met gevoel, met passie, met oog voor veiligheid. Jouw veiligheid en die van anderen.

Zodat je na het halen van je brevet met plezier het luchtruim zult kiezen. Hetzelfde plezier dat hij al 40 jaar beleeft en dat iedere dag weer bijzonder maakt.

Die beleving is wat Dwarf tot een begrip heeft gemaakt. In Nederland en ver daar buiten. Heb je leren vliegen bij Vliegschool Dwarf, dan kun je vliegen. Zo simpel is dat.

Onze andere instructeurs

Vliegschool Dwarf heeft een gevarieerde groep instructeurs, allemaal ervaren piloten en goede docenten.  Neem contact op, of kom gewoon langs. Wij vinden de juiste instructeur voor jou, zodat je met veel plezier met je vlieglessen aan de gang zult gaan. Ons doel is dat je aan het eind van iedere les, al weer reikhalzend uitkijkt naar je volgende les.

Bij Vliegschool Dwarf kun je terecht voor de volgende opleidingen:

Groepsfoto instructeurs Vliegschool Dwarf

Wat onze cursisten over ons zeggen:

Je voelt je echt thuis bij Dwarf. Gemoedelijke sfeer, maar tegelijk zeer professioneel. Vanaf de eerste les met vertrouwen naast Cees gezeten. De rust die hij uitstraalt en het gemak waarmee hij de nodige correcties uitvoert zonder je een verkeerde indruk te geven. Heerlijk om van te leren.

Annette Gérard-van Beusekom

Veenendaal

Prima opleiding tot PPL gevolgd bij Dwarf. Altijd het gevoel dat de lessen op mijn specifieke behoeften en aandachtspunten werden toegespitst. Altijd het gevoel gehad dat ik veilig was bij mijn instructeur. Goede opbouw curriculum.

Tirza de Haan

Hilversum

Met meer dan 40 jaar vlieg- en instucteurservaring kun je het niet beter treffen dan met Cees. Altijd even rustig, jou het vertrouwen gevend dat je het kunt, en tegelijkertijd ook steeds bereid om je net even te verrassen met iets nieuws. Fantastische leraar!

Willem-Pieter Bode

Utrecht
This Pop-up Is Included in the Theme
Best Choice for Creatives
Purchase Winger