Skip to content Skip to footer
Cessna 150

Max. bereik 926 km

Cruise 100 kts

Zitplaatsen 2 personen

De Cessna 150 is een tweezits vliegtuig met hoge vleugels voor de algemene luchtvaart dat is ontworpen voor vliegtraining, toeren en persoonlijk gebruik. Het werd geïntroduceerd in 1959 en was het vijfde meest geproduceerde vliegtuig aller tijden, met 23.839 gebouwde exemplaren.

De 150 is een populaire keuze voor vliegtraining, omdat hij relatief goedkoop in aanschaf en gebruik is en vergevingsgezinde vliegeigenschappen heeft. Het is ook een populair vliegtuig voor persoonlijk gebruik, omdat het gemakkelijk te vliegen is en kan worden gebruikt voor een verscheidenheid aan activiteiten.

C150 - PH-VRW @ Lelystad (Peter Bakema)
Cessna 172

Max. bereik 1289 km

Cruise 122 kts

Zitplaatsen 4 personen

De Cessna 172 Skyhawk is een vierzits, eenmotorig vliegtuig met hoge vleugels. Het is het populairste vliegtuig ter wereld, met meer dan 44.000 geproduceerde exemplaren. 

Het is een populaire keuze voor vliegtraining vanwege de volgzame vliegeigenschappen en lage bedrijfskosten. De 172 wordt ook voor allerlei andere doeleinden gebruikt, waaronder luchtfotografie, rondvluchten en vrachtvervoer.

De 172 is een betrouwbaar en veelzijdig vliegtuig dat al meer dan 60 jaar piloten veilig vervoert. Het is een populaire keuze voor een breed scala aan toepassingen en zal zeker nog vele jaren een populair vliegtuig blijven.

C172 - PH-TGV @ Teuge (Alf van Beem)
TL-3000 Sirius

Max. bereik 1400 km

Cruise 108 kts

Zitplaatsen 2 personen

De TL-3000 Sirius is een ultralight vliegtuig met hoge vleugels en plaats voor twee personen naast elkaar, ontwikkeld en geproduceerd door het Tsjechische bedrijf TL-Ultralight.

De TL-3000 Sirius staat bekend om zijn comfortabele en ruime cockpit, die zeer geschikt is voor piloten van elk formaat. Het vliegtuig is ook uitgerust met een aantal functies die de veiligheid en prestaties verbeteren, waaronder een parachute systeem. 

De TL-3000 Sirius wordt door piloten geprezen vanwege zijn vlieggedrag, prestaties en comfort. Het is een populaire keuze voor zowel recreatief als cross-country vliegen.

TL-3000 Sirius (Alan Wilson)
WT-9 Dynamic

Max. bereik 1600 km

Cruise 135 kts

Zitplaatsen 2 personen

De Aerospool WT9 Dynamic is een eenmotorig, ultralicht sportvliegtuig met lage vleugels, ontworpen en geproduceerd door Aerospool uit Prievidza, Slowakije.

De Dynamic is een populaire keuze voor zowel recreatief als cross-country vliegen. Hij staat bekend om zijn vlieggedrag, prestaties en comfort. Het vliegtuig is ook relatief goedkoop in gebruik.

De Aerospool WT9 is een veelzijdig en capabel ultralicht sportvliegtuig dat zeer geschikt is voor een breed scala aan toepassingen. De combinatie van modern design, krachtige motoren en comfortabele cockpit maakt het een populaire keuze onder piloten over de hele wereld.

WT-9 Dynamic (Simon Hallström)
Scheibe SF-25 Falke

Max. bereik 700 km

Cruise 97 kts

Zitplaatsen 2 personen

De SF-25 Falke is een tweezits, laagvleugelig, eenmotorig motorzweefvliegtuig ontworpen door Scheibe Flugzeugbau.

De Falke is een gemakkelijk te besturen vliegtuig. Het heeft een goede balans tussen prestaties en stabiliteit. De Falke is ook relatief eenvoudig te landen.

De SF-25 heeft een comfortabele en ruime cockpit. Er is voldoende ruimte voor twee volwassenen en de bedieningselementen zijn goed geplaatst.

De Scheibe SF-25 Falke is een goed ontworpen en goed gebouwd motorzweefvliegtuig dat een populaire keuze is voor zowel recreatief als cross-country vliegen. 

Scheibe SF-25E (Ad Meskens)
This Pop-up Is Included in the Theme
Best Choice for Creatives
Purchase Winger